Blog overzicht

Interessante blogposts

15 September 2018

Wat voor overalls zijn er?

In veel beroepen is het dragen van een overall de normaalste zaak van de wereld. Overalls bieden de nodige bescherming op de werkplaats of buiten. Bent u benieuwd naar wat voor soorten overalls er allemaal zijn? Dat leest u in deze blog!

03 July 2017

Maattabel overalls

Overalls zijn in tegenstelling tot een shirt of trui enkel te bestellen in confectiematen. Bij een overall moet er namelijk rekening gehouden worden met zowel de benen, de armen als de romp. Met onze maattabellen meet u eenvoudig op welke confectie maat geschikt is voor u.

27 January 2017

Top 5 activiteiten waarbij een overall onmisbaar is

In tegenstelling tot een tijd geleden, toen de overall voornamelijk gedragen werd als werkkleding, wordt de overall tegenwoordig ook vaak buiten het bedrijfsleven om gedragen. Wij hebben speciaal voor u een overzicht gemaakt van verschillende recreatieve activiteiten waarbij de overall gedragen wordt. Laat u inspireren door onze samengestelde top 5!

27 January 2017

Top 8 beroepen waarbij overalls gedragen worden als werkkleding

Werkkleding is een belangrijk maar vaak onderschat aspect binnen het bedrijfsleven.Het is van belang dat de werkkleding lekker zit, de juiste pasvorm heeft en dat het de drager beschermd tijdens het verrichten van bepaalde werkzaamheden. Binnen veel branches worden overalls dagelijks gedragen en in sommige beroepen is het dragen van een overall zelfs verplicht. Wij hebben voor u een top 8 samengesteld met beroepen die onlosmakelijk verbonden zijn met de overall.1 - 4 van 4 resultaten