Alle categorieën
Neem vrijblijvend contact met ons op

Tuinbroeken

Online gemakkelijk tuinbroeken bestellen

Het verschil tussen een gewone broek en een tuinbroek is dat de tuinbroek wordt gedragen tot op borsthoogte. De tuinbroek wordt met twee (verstelbare) riemen over de schouder op zijn plaats gehouden. Veelgebruikte materialen bij tuinbroeken zijn spijkerstof, katoen, vlamvertragend materiaal of polyester. Doordat een tuinbroek veel en grote zakken heeft, kunnen ook zaken als tuingereedschap gemakkelijk worden meegenomen. Tuinbroeken zij oorspronkelijk ontworpen op het werken in de tuin. Tegenwoordig is de tuinbroek echter veel meer. Tuinbroeken worden namelijk ook steeds vaker als gewone kleding gedragen en zelfs als mode items verkocht. Ook met carnaval zijn tuinbroeken bijzonder populair als onderdeel van de outfit. Op overallwereld.be vindt u tuinbroeken in vele kleuren, modellen en maten. Neem gerust eens een kijkje in ons aanbod wanneer u op zoek bent naar leuke tuinbroeken!

Ook voor tuinbroeken met bedrukking

Al onze tuinbroeken kunt u niet alleen onbedrukt, maar ook met een bedrukking bij ons bestellen. Een bedrukte tuinbroek kan op verschillende manieren vorm worden gegeven. Zo kunt u bijvoorbeeld een tuinbroek met logo of tuinbroek met naam bestellen. Een tuinbroek met opdruk ziet er bijzonder mooi uit en geeft u daarnaast ook nog de kans om de bekendheid van uw bedrijf te vergroten. Bij iedereen die de gepersonaliseerde tuinbroeken ziet, zal uw bedrijf of organisatie namelijk even onder de aandacht komen. De tuinbroeken kunnen tot drie kleuren worden bedrukt. Wanneer u echter ook slim gebruik maakt van de kleur van de tuinbroek zelf, kan ook een tuinbroek met logo in vier kleuren worden gerealiseerd. Wij adviseren u hier graag over wanneer u bedrukte tuinbroeken wilt bestellen.

Gratis een scherp prijsvoorstel voor uw eigen (on)bedrukte tuinbroeken

 Heeft u op onze site één of meerdere modellen tuinbroeken gezien die u aanspreken? Dan maken wij daarvoor graag vrijblijvend een offerte op maat voor op. Via het menu naast de tuinbroeken kunt u precies het aantal, de kleur(en), maten etcetera selecteren waar u interesse in zou hebben. Ook kunt u direct laten weten of u eventueel ook een bedrukking op de tuinbroeken zou willen. Onze ervaren medewerkers zorgen er dan voor dat u snel een aantrekkelijk prijsvoorstel voor tuinbroeken in uw mailbox heeft staan. 

Bel mij terug!
Advies nodig?