Gratis verzending
Sample op zicht
Goede communicatie
25+ jaar ervaring
Gratis digitaal drukvoorbeeld

Tuinoverall kopen

Tuinoveralls

Tuinoveralls zijn er in alle soorten en maten. De tuinoverall is een overall die u niet tot uw middel, maar tot uw borst draagt. De overall is te herkennen aan de riemen die van de bovenkant van de voorkant strekken tot aan de achterkant.  Deze riemen zijn meestal goed te verstellen, waardoor een tuinoverall vaak gemakkelijk passend te maken is. De tuinoveralls die wij u aanbieden zijn gemaakt van katoen, polyester, vlamvertragend materiaal of spijkerstof. De tuinoverall is origineel gebruikt voor het tuinwerk. Een tuinoverall heeft erg veel en grote zakken. Daar kunt u gemakkelijk uw gereedschap voor in de tuin in kwijt. Daarnaast hoeft u spulletjes die u vindt niet meteen naar binnen te brengen of op te ruimen. U kunt deze gemakkelijk kwijt in uw zakken.  Tegenwoordig is de tuinoverall niet alleen meer voor tuinwerk. De tuinoverall komt steeds meer op in de mode. Vooral de tuinoveralls van spijkerstof komen steeds meer voor in modetrends. De overall is dus niet alleen meer een functionele broek, maar ook een goede broek om aan te doen wanneer u niet hoeft te werken.

Tuinoveralls als bedrijfskleding

Bent u op zoek naar een tuinoverall voor de werknemers van uw bedrijf? Dan is het leuk om een opdruk op de tuinoverall te plaatsen.  De bedrukte overall is vaak verkrijgbaar in verschillende kleuren. Door uw logo op de overall te plaatsen, kunt u de overall niet alleen gebruiken om uw bedrijf te promoten, maar ook om lekker op te vallen. Daarnaast zorgt een kleurrijke tuinoverall er voor dat u beter opvalt en daardoor uw bedrijf dus ook! De overall kan in maximaal 3 kleuren bedrukt worden. Door slim gebruik te maken van de kleur van de tuinoverall kunt u uw logo dus tot 4 kleuren maximaliseren.

Gemakkelijk en snel tuinoveralls bestellen

Wilt u tuinoveralls bestellen? Dan bent u bij overallwereld aan het goede adres. Wij bieden u goedkoop tuinoveralls aan. Naast het goedkoop aanbieden van overalls, kunt u bij ons ook nog steeds goedkoop tuinoveralls bestellen als u ze laat bedrukken. Voor rond de 40 euro kunt u al één tuinoverall met opdruk bestellen. Wacht dus niet langer en bestel uw tuinbroek!Heeft u nog vragen over de tuinoveralls of over iets anders? Neem dan contact op met één van onze medewerkers via mail, chat of telefoon. Zij zullen u op een goede en professionele manier te woord staan.