Gratis verzending
Sample op zicht
Goede communicatie
25+ jaar ervaring
Gratis digitaal drukvoorbeeld

Werkbroek vlamvertragend antistatisch

44
46
48
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
62
64
66
Onbedrukt
Achterzijde kontzak
1
25
50
100
Anders

Informatie

Bedrijfskleding werkbroeken

Overallwereld heeft een breed assortiment hoge kwaliteit werkbroeken voor een laag budget. Bent u op zoek naar een goedkope werkbroek? Bent u werkzaam in een branche waar u te maken heeft met risico’s op gebied van brand en hitte? Doet u bijvoorbeeld aan lassen, metaalbewerking of werk u in olie- of gasindustrie waarbij het gevaar van explosies bestaat? Deze budget werkbroek is vlamvertragend, zodat u tijdens uw werk beschermd bent tegen vlam- en explosiegevaar. Ook is deze goedkope werkbroek antistatisch, zodat u geen elektrische schok kan krijgen.

Bedrukken werkbroeken

Heeft u een bedrijf, waarbij vlam- of explosiegevaar bestaat? Verras dan uw werknemers met een bedrukte, vlamvertragende werkbroek. Met onze budget werkbroeken kunt u uw werknemers beschermen tegen vlamgevaar. Met uw logo op de werkbroeken zorgt u ook nog eens voor een vergroting van uw naamsbekendheid. Deze werkbroek bestaat uit 60% katoen, 39% polyester en 1% antistatisch materiaal. Katoen en polyester zijn samen de perfecte combinatie, zodat uw werknemers zich beschermd en comfortabel voelen. Hij heeft een doekgewicht van wel 370 gram/m2. De bedrukte werkbroek is dus stevig en dik, waardoor hij lang mee zal gaan. Uw werknemers hebben dus nog lang plezier van deze veilige werkbroeken en uw logo komt nog lang onder de ogen van verschillende mensen. Verder heeft deze werkbroek 2 zijzakken, een achterzak met klep, een duimstokzak met klep en een taille met elastiek. Deze elastiek maakt het werken met de werkbroek voor uw werknemers nog aangenamer. De goedkope werkbroek met logo is verkrijgbaar in de maten 44 t/m 66 en 51 t/m 59. Hij is verkrijgbaar in de standaard navy kleur.

Korte levertijd

Onze werknemers zijn gespecialiseerd in de in- en verkoop van werkbroeken. Zo kunnen wij uw werkbroeken goedkoop en snel leveren. Indien u nog vragen of opmerkingen heeft, kunt u altijd met onze werknemers chatten, mailen of bellen. Zij staan altijd voor u klaar en zullen de beste adviezen geven. Bent u op zoek naar een andere werkbroek? Neem dan nog even een kijkje op: www.Overallwereld.nl. Er zijn nog ontzettend veel andere mogelijkheden. laat u verrassen door de talloze andere opties van goedkope en kwalitatief goede werkbroeken.

Specificaties
Maten44 t/m 66
Gewicht370 gram/m2
Materiaal60% katoen & 39% polyester & 1% antistatisch
Aantal zakken2 zijzakken, een achterzak en een duimstokzak
Wat zeggen onze klanten?
9.1
Hulp of advies nodig?
  • Gratis transport
  • Geen instelkosten
  • 25 jaar ervaring
  • Snelle levertijd
  • Uitmuntende communicatie
  • Bedrukt en onbedrukt leverbaar
Hulp of advies nodig?

Bel ons adviesnummer
011 - 92 24 34
of chat met ons