Gratis verzending
Sample op zicht
Goede communicatie
25+ jaar ervaring
Gratis digitaal drukvoorbeeld

Blouse vlamvertragend antistatisch

Bordeaux rood
Navy
Oranje
Onbedrukt
Borst
Rug
Borst en rug
Bordeaux rood
XS
S
M
L
XL
XXL
3XL
4XL
Navy
XS
S
M
L
XL
XXL
3XL
4XL
Oranje
XS
S
M
L
XL
XXL
3XL
4XL
bool(true)

Informatie

 

Vlamvertragende blouse online bestellen

Een budget vlamvertragende blouse online bestellen? De mooiste vlamvertragende blouses bestel je eenvoudig en snel bij Overallwereld! Doet u werk waarbij het belangrijk is dat uw huid en uw kleding beschermt wordt tegen hitte of lichte vlammen? Dan is het zeer belangrijk dat u tijdens het werk gebruik maakt van vlamvertragende kleding. In ons assortiment vindt u verschillende vlamvertragende kledingstukken. U vindt hier bijvoorbeeld vlamvertragende werkbroeken, overalls, werkjassen en dus ook deze mooie vlamvertragende blouse. Naast dat de blouse goed vlamvertragend werkt, is hij ook antistatisch. De blouse bestaat voor 99% uit katoen en voor 1% uit antistatisch materiaal. De budget vlamvertragende blouse heeft een doekgewicht van 220 grams/m2. Het belangrijkste wanneer u werkzaam bent met lasvonken, hitte of lichte vlammen is natuurlijk de veiligheid! Daarom zijn al onze vlamvertragende kledingstukken gecertificeerd met de Europese normen en dus geheel veilig en betrouwbaar.

Blouse vlamvertragend antistatisch met opdruk

Ook de goedkope vlamvertragende en antistatische blouse kan worden voorzien van een mooie opdruk. Laat uw bedrijfsnaam, logo of uw website op de mooie blouse bedrukken. Zo kunt u tijdens het werk gelijkertijd reclame maken voor uw bedrijf! U zult merken dat na het dragen van de bedrukte blouses tijdens het werk de naamsbekendheid van uw bedrijf zal vergroten. De vlamvertragende blouse is verkrijgbaar in de kleuren bordeauxrood, navy en oranje. Zoekt u een bordeauxrode vlamvertragende blouse? Of een navy vlamvertragende blouse? Zowel deze kleuren als een oranje vlamvertragende blouse kunt u vinden in de webshop van www.overallwereld.nl.  De antistatische en vlamvertragende blouse beschikt over een verdekte drukknoopsluiting en over twee borstzakken met klep, manchetten met een verdekte drukknoopsluiting en een reflecterende piping onder de borstzakken en rugplooien. 

Snelle levering

Bestel uw budget vlamvertragende en antistatische blouses bij Overallwereld en maak u geen moment zorgen over de levertijd! Een snelle levering is iets waar wij altijd naar streven. Wilt u uw bestelling nog sneller dan normaal in huis hebben? Dan kunt u gebruik maken van de express levering. Voor de mogelijkheden van een express levering kunt u terecht bij een van onze medewerkers. De beste online webshop op het gebied van werkjassen, budget overalls, mooie werkbroeken en vlamvertragende blouses met opdruk, dat is overall wereld! 

 

Specificaties
MatenXS t/m 4XL
Gewicht220 grams/m2
Materiaal99% katoen & 1% antistatisch
SluitingVerdekte drukknoopsluiting
Aantal zakken2 borstzakken
Wat zeggen onze klanten?
9.1
Hulp of advies nodig?
  • Gratis transport
  • Geen instelkosten
  • 25 jaar ervaring
  • Snelle levertijd
  • Uitmuntende communicatie
  • Bedrukt en onbedrukt leverbaar
Hulp of advies nodig?

Bel ons adviesnummer
011 - 92 24 34
of chat met ons