Gratis verzending
Sample op zicht
Goede communicatie
25+ jaar ervaring
Gratis digitaal drukvoorbeeld

Werkjas vlamvertragend antistatisch

Onbedrukt
Borst
Rug
Borst en rug
Navy
S
M
L
XL
XXL
3XL
bool(true)

Informatie

Vlamvertragende werkjas goedkoop bestellen

  Budget vlamvertragende werkjassen bestelt u goedkoop bij overall wereld! De bedrukte werkjassen zijn zowel vlamvertragend als antistatisch en zijn daardoor erg geschikt voor werk waarbij uw kleding en huid goed beschermd moeten worden. Denk hierbij bijvoorbeeld aan werk waarbij u in contact kan komen met hitte, lasvonken of kleine vlammen. De vlamvertragende en antistatische werkjassen zullen bij dit soort gevallen uw huid en kleding goed beschermen. Bestel de bedrukte werkjassen goedkoop en snel op www.overallwereld.nl! De vlamvertragende werkjassen zijn gecertificeerd met de Europese normen en zijn dus volledig betrouwbaar en veilig.

Budget vlamvertragende werkjas

De goedkope vlamvertragende werkjas is gemaakt van 60% katoen, 39% polyester en 1% antistatisch materiaal. De budget werkjas heeft een doekgewicht van 370 gram/m2. De antistatische werkjassen beschikken over een drukknoopsluiting, twee zijzakken, een binnenzak en een borstzak. U kunt de mooie werkjassen in verschillende maten bestellen, van maat S t/m 3XL.

Bedrukte werkjassen

Wilt u graag een mooie bedrukking op uw gekozen werkjas? Dat kan! Voor een scherpe prijs bedrukken wij de mooie werkjassen met uw naam, logo, website of slogan! Een bedrukte werkjas kan erg gunstig zijn voor een bedrijf. De bedrukking op de mooie werkjas kan namelijk zorgen voor een grote naamsbekendheid van uw bedrijf. Voor goedkope bedrukte werkjassen zit u bij overall wereld zeker goed! Vele mooie budget werkjassen die kunnen worden voorzien van een mooie full colour bedrukking.

Snelle verzending

Bestelt u werkjassen bij overallwereld, dan bent  u verzekerd van een snelle levering! Zowel in grote als in kleine oplage is de verzending altijd snel. Wilt u de bestelde producten extra snel in huis hebben? Dan kunt u  gebruik maken van onze express levering. Ook kunt u gratis en vrijblijvend een digitaal voorstel aanvragen op onze website. Bij dit digitale voorstel krijgt u alvast een beeld van het eindresultaat van de werkjassen met bedrukking. Ook een offerte kunt u gratis aanvragen op onze website.

 

Overall wereld is de specialist op het gebied van bedrukte overalls, werkjassen met logo en verschillende werkbroeken en tuinoveralls. Mooie werkjassen met bedrukking bestellen? Dan moet u zeker bij overall wereld zijn! 

Specificaties
MatenS t/m 3XL
Gewicht370 gram/m2
Materiaal 60% katoen & 39% polyester & 1% antistatisch
Wat zeggen onze klanten?
9.1
Hulp of advies nodig?
  • Gratis transport
  • Geen instelkosten
  • 25 jaar ervaring
  • Snelle levertijd
  • Uitmuntende communicatie
  • Bedrukt en onbedrukt leverbaar
Hulp of advies nodig?

Bel ons adviesnummer
011 - 92 24 34
of chat met ons