Gratis verzending
Sample op zicht
Goede communicatie
25+ jaar ervaring
Gratis digitaal drukvoorbeeld
Een ogenblik geduld a.u.b. De producten worden geladen.

Witte overalls voor schilders bestellen


Witte overalls voor schilders bestellen

Bedrukte witte overalls

Bedrukte witte overalls worden vooral gebruikt door schilders maar ook bij andere beroepen waarbij het belangrijk is dat de kleding beschermt blijft. In veel beroepen wordt een overall gedragen voor de nodige bescherming in de werkplaats of buiten. Onze witte overalls zijn verkrijgbaar met of zonder rits, in de maten 44 t/m 66. Onze overalls worden gemaakt van 100% katoen of zijn een mengeling van katoen en polyester wat garant staat voor goede kwaliteit. De overalls hebben verschillende zakken om spullen in op te bergen, waaronder 2 afsluitbare borstzakjes. Ook zit er elastiek in de rug/taille zodat de overall goed aansluit.

Witte overalls met logo

Onze witte overalls kunnen tot in full colour bedrukt worden op de rug en/of borst. Wilt u uw werknemers herkenbaar bij een bedrijf aan laten komen? Door uw logo, bedrijfsgegevens of slogan op de witte overalls te laten plaatsen kunt u dit gemakkelijk bereiken. Klanten krijgen direct een goed beeld wanneer een bedrijf professionaliteit en eenheid uitstraalt. Bent u benieuwd hoe uw logo er op een witte overall uit komt te zien? Vraag dan vrijblijvend een digitale drukproef aan en laat u verrassen door onze studio!

Witte overalls met opdruk

Witte overalls met een opvallende opdruk kunnen voor veel doeleinden worden ingezet. Heeft u een schildersbedrijf en wilt u graag uw werknemers professioneel voor de dag laten komen? Een bedrukte witte overall geeft een goede eerste indruk. Ook voor carnaval is een witte overall een leuke aankoop. Versier deze zelf met verfspetters of stift en kom als een echte schilder aan op het feestje! Witte overalls met opdruk kunnen al vanaf 1 stuk besteld worden en zijn hierdoor ook geschikt voor particulieren of kleine bedrijven.